Телефони за поръчка
0895685622
0888788968
Луксозна и Масивна Хромирана Душ система с гарантирано постоянна температура на водата чрез автоматичен ТЕРМОСТАТЕН СМЕСИТЕЛ
Продуктов Код: STS45
Тегло: 6.000
Марка: VITO
Цена: 380.00 лв

Поръчай

Бърза Поръчка

статус: В НАЛИЧНОСТ
Описание

Луксозна и Масивна Хромирана Душ система с АВТОМАТИЧЕН ТЕРМОСТАТЕН СМЕСИТЕЛ за вана и душ- пълен комплект, включващ термостатна смесителна батерия, душ, слушалка, шлауфка и всички нужни скрепващи елементи.

- Термостатните смесители Ви позволяват предварително да настроите предпочитаната от вас температура на водата. Те смесват студената и топлата вода с точност до 1 градус и контролират автоматично водния поток и температура на водата за Вашето комфортно къпане всеки път, когато пуснете душа. Това е едно голямо удобство за потребителя, тъй като топлата вода остава винаги с постоянна температура, независимо колко източника черпят вода от същата ВиК инсталация.

- Tемпературен диапазон за регулиране на температурата на водата: 20°- 60°

- Допълнителен Бутон за ограничаване на температурата до 38°, за Ваша безопасност.

 - Стандартно присъединяване към ВиК мрежата.

Поради факта, че например когато се къпете температурата на водата не се променя, дори и когато се пуска вода от съседна чешма или душ, тези термосмесители са подходящи за малки и големи хотели, хотелски комплекси и т.н.

*** ПРОДАЖБИ НА ДРЕБНО И ЕДРО !!!

Още от тази категория
Message