Телефони за поръчка
0895685622
32 KVA / 26 KW Шумозаглушени МОНОФАЗНИ Дизелови Генератори VITOLUX с водно охлаждане и пълна автоматика
Продуктов Код: 32Vitolux-1
Тегло: 760.000
Марка: VITOLUX
Цена: 11400.00 лв

Поръчай

Бърза Поръчка

Документация
статус: В НАЛИЧНОСТ
Описание
32 KVA / 26 KW Шумозаглушени МОНОФАЗНИ Дизелови Генератори VITOLUX с водно охлаждане, 4 цилиндрови. Генераторите от тази серия могат да се използват и за постоянен/непрекъснат режим на работа, а не само за резервен/ненатоварващ/ режим на работа. Оборудвани са с Шумозаглушаващ и Водозащитен кожух. Генераторите са подходящи както за външен/открит монтаж, така и за вътрешен/закрит монтаж. SMART Контролен панел за автоматичен старт и управляващо напълно автоматично старт-стоп табло, които без никаква човешка намеса служат за автоматичното стартиране и подаване на ток от генератора към ел. консуматорите  при отпадане на основното ел. захранване, както и автоматичното спиране на генератора и превключване на консуматорите към градската ел. мрежа при възстановяване на основното ел. захранване. Вграден Автоматичен подгревател за маслото и система за подгряване на антифриза, включваща се при минусови температури. С тези 2 подгряващи системи е гарантирано запалването на генератора до 10 секунди от спирането на тока, дори и при минус 40 градуса по Целзий. Генератора е с включен в цената стартерен акумулатор/акумулатори със зарядно устройство, вградено в генератора. Гаранция: 24 месеца или 1000 моточаса/което събитие настъпи първо/. Доставка до обект и инсталация: По договаряне. Включено в цената  е и зареждането на генератора с Белгийско  масло  от най-високо качество UNIL SAE 10W40-Opaljet 16S пълна синтетика и зареждане с Белгийски антифриз UNIL ULTRAGEL 12+, до минус 40 градуса. Преди изпращане към клиента се правят пълни тестове и проверки на всички параметри на генератора, плюс тестване за сработване на автоматиката в реална ситуация на прекъсване на електрозахранването от градската мрежа. 

Технически параметри:

- Пикова/максимална мощност: 32 KVA / 26 KW
- Постоянна/номинална мощност: 29 KVA / 24 KW
- Фази: Монофазен
- Волтаж- 230V
- Честота: 50 Hz, чиста синусоида
Двигател:  Дизелов, 4 цилиндров с директно впръскване.
Електронно управление с Контролер от последно поколение SmartGen
Advanced Silence обезшумяване: за най-тиха работа на генератора

- Ротор и статор с медни намотки
Зимен и летен режим на работа
- Избираема софтуерна Програма за автоматично стартиране на генератора за зареждане на критично паднали акумулатори при фотоволтаични соларни ситеми.
AVR платка за стабилизиране на напрежението
- Система за стартиране: Електрически стартер с акумулатор/акумулатори
- Анти вибрационни гарнитури
- Защити против:  размяна на фазите на генератора и фазите на мрежата, ниско/високо напрежение, ниско налягане на маслото, висока температура и обороти на двигателя, за ниско ниво на охлаждащата течност, за ниско/високо ниво на горивото в резервоара и др.
- Ситема за авариййно спиране на генератора
- Вградени Датчици за: температура на двигателя и водата, за налягането на маслото, отработени моточасове, моментен ампераж и волтаж, за нивото на горивото и мн.др.
- Вградено зарядно за акумулатора/акумулаторите, което зарядно се пуска автоматично от контролера, който непрекъснато следи за волтажа им и при паднал волтаж акумулатора/акумулаторите се дозареждат до нужния заряд, за да може всеки път генератора да стартира безупречно.
- Обем на Резервоара за масло: 13 литра
- Обем на Резервоара за охлаждащата течност: 15 литра
- Разход на гориво: 0,258 литра/Kwh дизел на моточас, тоест 0,54 лв.с ДДС/Kwh. електроенергия
- Обем на Резервоара за гориво: 85 литра.
- Размери: Д./ Ш. / В. - 210 х 91 х 114 см.

- тегло: 760кг.

*** Гаранционен и следгаранционен сервиз !!!!
*** Инструкция на Български език !!!!
***Обявената цена не включва ДДС.
*** Налична допълнителна опция за отдалечено управление и пълен мониторинг на генератора, включващо палене, гасене и наблюдение на всички параметри на генератора в реално време от всякакво разстояние чрез 4G GPRS и WI-FI модул с външни антени с магнит. Чрез безплатното мобилно приложение Genset Cloud, Вие получавате пълен достъп и контрол върху генератора директно от Вашия телефон. 
--- Приемаме индивидуални поръчки за изработка на всякакви модели генератори с мощности до 5000KVA - обезшумени, монтирани в контейнер, синхронизирани и т.н. Богат избор на дизелови двигатели  от марките SCANIA, IVECO, BAODOIN, CUMMINS, MITSUBISHI, SDEC, DEUTZ, ISUZU и мн. др. Срока за изработка, доставка и монтаж на генератора/генераторите е от 3 до 4 месеца. 

Още от тази категория
Message