Телефони за поръчка
0895685622
0888788968
26 KW/33 kVA MITSUBISHI Шумозаглушени ТРИФАЗНИ Дизелови Генератори с водно охлаждане и пълна автоматика + Алтернатор STAMFORD(USA)
Продуктов Код: MTS26-3
Тегло: 950.000
Марка: MITSUBISHI
Цена: 21890.00 лв

Поръчай

Бърза Поръчка

статус: В НАЛИЧНОСТ
Описание
26 KW/33 kVA Шумозаглушени Трифазни Дизелови Генератори MITSUBISHI с водно охлаждане, 4 цилиндрови. Шумозаглушаващ и Водозащитен кожух, за външен или вътрешен монтаж. SMART Контролен панел за автоматичен старт и управляващо напълно автоматично старт-стоп табло/АВР табло/, които служат за автоматичното стартиране/спиране на генератора при отпадане/възстановяване на основното ел. захранване- гарантирано безотказно и без никаква човешка намеса-АВР таблото е с контролен микропроцесорен блок и осигурява автоматично стартиране при отпадане на мрежовото напрежение 24 часа, 365 дни в годината. При прекъсване на захранването АВР таблото изпраща сигнал към дизеловия генератор, който стартира и подава електрически ток към обекта. Когато захранването от мрежата е възстановено, АВР таблото изключва електрическото захранване от генератора и мрежовото захранване се възстановява. Вграден Автоматичен подгревател за маслото и система за подгряване на антифриза, включваща се при минусови температури. С тези 2 подгряващи системи е гарантирано запалването на генератора до 10 секунди от спирането на тока, дори и при минус 40 градуса по Целзий. Генератора е с включен в цената стартерен акумулатор /акумулатори VARTA със зарядно устройство, вградено в генератора. Гаранция: 36 месеца или 1800 моточаса/което събитие настъпи първо/. Доставка до обект и инсталация: По договаряне

Технически параметри:

- Пикова мощност: 26 KW/33 kVA
- Постоянна мощност: 24 KW/30 kVA
- Фази: Трифазен+Монофазен
- Волтаж- 230/380V
- Честота на тока: 50 Hz, чиста синусоида
ОРГИНАЛЕН Двигател: MITSUBISHI(MADE IN JAPAN )- Дизелов, с директно впръскване. Двигателят е произведен в Япония от MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES , LTD.
Електронно управление с Контролер от последно поколение SmartGen
Advanced Silence обезшумяване: за най-тиха работа на генератора
- Ротор и статор с медни намотки
- Алтернатор STAMFORD(USA)
AVR платка за стабилизиране на напрежението
- Система за стартиране: Електрически стартер
- Анти вибрационни гарнитури
- Защити против:  размяна на фазите на генератора и фазите на мрежата, ниско/високо напрежение, ниско налягане на маслото, висока температура и обороти на двигателя, за ниско ниво на охлаждащата течност, за ниско/високо ниво на горивото в резервоара и др.
- Ситема за авариййно спиране на генератора
- Вградени Датчици за: температура на двигателя и водата, за налягането на маслото, отработени моточасове, моментен ампераж и волтаж, за нивото на горивото и мн.др.
- Вградено зарядно за акумулатора/акумулаторите, което зарядно се пуска автоматично от контролера, който непрекъснато следи за волтажа им и при паднал волтаж акумулатора/акумулаторите се дозареждат до нужния заряд, за да може всеки път генератора да стартира безупречно.
- Обем на Резервоара за масло: 8 литра
- Обем на Резервоара за охлаждащата течност: 14 литра
- Разход на гориво при 50% натоварване: 2,8 литра дизел на час
 
- Разход на гориво при 75% натоварване: 4,3 литра дизел на час
- Разход на гориво при 100% натоварване: 5,8 литра дизел на час

- Обем на Резервоара за гориво: 100 литра
- Възможност за монтаж от наша страна на допълнителен резервоар за гориво с вместимост 500/петстотин/ литра, като по този начин генератора може да работи постоянно повече от 4 денонощия
- Размери: Д./ Ш. / В. - 190 х 76 х 100 см. 
тегло: 750кг.


*** Гаранционен и следгаранционен сервиз !!!!
*** Инструкция на Български език !!!!
***Обявената цена е със включено ДДС.
Още от тази категория
Message