Телефони за поръчка
0895685622
22 KVA / 19 KW Шумозаглушени ТРИФАЗНИ Дизелови Генератори VITOLUX с водно охлаждане и пълна Автоматика
Продуктов Код: 22Vitolux-3
Тегло: 750.000
Марка: VITOLUX
Цена: 10400.00 лв

Поръчай

Бърза Поръчка

Документация

статус: В НАЛИЧНОСТ

Описание
22 KVA / 19 KW Шумозаглушени Трифазни Дизелови Генератори VITOLUX  с водно охлаждане, 4 цилиндрови. Генераторите от тази серия могат да се използват и за постоянен/непрекъснат режим на работа, а не само за резервен/ненатоварващ/ режим на работа. Оборудвани са с Шумозаглушаващ и Водозащитен кожух. Генераторите са подходящи както за външен/открит монтаж, така и за вътрешен/закрит монтаж. SMART Контролен панел за автоматичен старт и управляващо напълно автоматично старт-стоп табло, които без никаква човешка намеса служат за автоматичното стартиране и подаване на ток от генератора към ел. консуматорите  при отпадане на основното ел. захранване, както и автоматичното спиране на генератора и превключване на консуматорите към градската ел. мрежа при възстановяване на основното ел. захранване. Вграден Автоматичен подгревател за маслото и система за подгряване на антифриза, включваща се при минусови температури. С тези 2 подгряващи системи е гарантирано запалването на генератора до 10 секунди от спирането на тока, дори и при минус 40 градуса по Целзий. Генератора е с включен в цената стартерен акумулатор/акумулатори със зарядно устройство, вградено в генератора. Гаранция: 24 месеца или 1000 моточаса/което събитие настъпи първо/. Доставка до обект и инсталация: По договаряне. Включено в цената  е и зареждането на генератора с Белгийско  масло  от най-високо качество UNIL SAE 10W40-Opaljet 16S пълна синтетика и зареждане с Белгийски антифриз UNIL ULTRAGEL 12+, до минус 40 градуса. Преди изпращане към клиента се правят пълни тестове и проверки на всички параметри на генератора, плюс тестване за сработване на автоматиката в реална ситуация на прекъсване на електрозахранването от градската мрежа. 

Технически параметри:

- Пикова мощност: 22 KVA / 19 KW
- Постоянна мощност: 20 KVA / 17 KW
- Фази: Трифазен+Монофазен
- Волтаж- 230/400V
- Честота: 50 Hz, чиста синусоида
Двигател: Дизелов, с директно впръскване.
Електронно управление с Контролер от последно поколение SmartGen
Advanced Silence обезшумяване: за най-тиха работа на генератора
- Ротор и статор с медни намотки
Зимен и летен режим на работа
- Избираема софтуерна Програма за автоматично стартиране на генератора за зареждане на критично паднали акумулатори при соларни фотоволтаични ситеми.
AVR платка за стабилизиране на напрежението
- Система за стартиране: Електрически стартер с акумулатор/акумулатори
- Антивибрационни гарнитури
- Защити против:  размяна на фазите на генератора и фазите на мрежата, ниско/високо напрежение, ниско налягане на маслото, висока температура и обороти на двигателя, за ниско ниво на охлаждащата течност, за ниско/високо ниво на горивото в резервоара и др.
- Ситема за аварийно спиране на генератора
- Вградени Датчици за: температура на двигателя и водата, за налягането на маслото, отработени моточасове, моментен ампераж и волтаж, за нивото на горивото и мн.др.
- Вградено зарядно за акумулатора/акумулаторите, което зарядно се пуска автоматично от контролера, който непрекъснато следи за волтажа им и при паднал волтаж акумулатора/акумулаторите се дозареждат до нужния заряд, за да може всеки път генератора да стартира безупречно.
- Обем на Резервоара за масло: 7 литра
- Обем на Резервоара за охлаждащата течност: 12 литра
-  Разход на гориво: 0,258 литра/Kwh дизел на моточас
- Обем на Резервоара за гориво: 100 литра
- Размери: Д./ Ш. / В. - 170 х 76 х 100 см.

- тегло: 750кг.

*** Гаранционен и следгаранционен сервиз !!!!
*** Инструкция на Български език !!!!
***Обявената цена не включва ДДС.
*** Налична допълнителна опция за отдалечено управление и пълен мониторинг на генератора, включващо палене, гасене и наблюдение на всички параметри на генератора в реално време от всякакво разстояние чрез 4G GPRS и WI-FI модул с външни антени с магнит. Чрез безплатното мобилно приложение Genset Cloud, Вие получавате пълен достъп и контрол върху генератора директно от Вашия телефон. 
Още от тази категория
Message